CX PLAY - TOSILEIKKI

Kilpailun kiristyessä asiakasymmärrys ja asiakaskokemuksen kehittäminen ovat nousseet organisaatioiden strategian kriittiseksi osaksi. Asiantuntijoidemme kehittämässä uudenlaisessa Tosi Leikki – CX Play -valmennuksessa pääset rakentamaan parempaa asiakaskokemusta ja kehittämään asiakasymmärrystä legojen avulla

LEGO® Serious Play® -menetelmää on käytetty monen vuoden ajan kansainvälisesti eri yritysten ja organisaatioiden liiketoiminnan kehittämiseen. Tulokset puhuvat puolestaan. LEGO® Serious Play® muuttaa ihmisten ajattelua ja kehittää liiketoimintaa aivan uudella tavalla.

OLE LUOVEMPI KUIN KILPAILIJASI

CX Play: Heti leikkimään – tosissaan!

Haluatko oppia lisää LEGO® Serious Play® tarjoamista mahdollisuuksista asiakas- ja työntekijäkokemusten kehittämiseen? Kehitämme Legoilla toteutettavia ajatuspajojamme jatkuvassa yhteistyössä maailman johtavien LSP-asiantuntijoiden kanssa, jotta juuri sinä pääsisit hyötymään menetelmän uusimmista tuulista. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä tai tilaa heti oma ajatuspajasi!

Lue lisää ja varaa workshop >>

 

 

TosiLeikki – CX Play avoimet valmennukset

Toivotko voivasi tutustua LEGO® Serious Play® -menetelmään käytännössä? Tule mukaan avoimeen valmennukseemme ja opit mukaansatempaavalla tavalla, miten rakentaa asiakas- ja työntekijäkokemuksia – palikka kerrallaan. Jätä meille yhteystietosi ja ilmoitamme heti, kun seuraavan avoimen tilaisuuden ajankohta on tiedossa!

Lähde mukaan leikkiin >>