TeliaSonera

Verkko- ja televiestinnän palveluiden ytimessä asiakkaan asialla

Shirute treenasi TeliaSoneraa ideoimaan asiakkuuskokemuksen johtamista ja visioimaan Sonera Experienceä.

Shiruten ketterä ja innovatiivinen tapa toimia sopi meille tilanteessa, jossa tarvitsimme uutta näkökulmaa asiakkuuskokemuksien kehittämiseen.
Kaisa Ilola
Director, Head of Quality & Planning, TeliaSonera

Tausta

TeliaSonera tarjoaa verkkoyhteyksiä ja televiestintäpalveluja, joiden avulla ihmiset ja yritykset voivat viestiä helposti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Suomessa Sonera tarjoaa täyden valikoiman matkaviestin- ja kiinteän verkon palveluja ja on Suomen johtava matkaviestinoperaattori.

TeliaSonera halusi saada selkeän kuvan yrityksen senhetkisestä asiakkuuden kokonaisvaltaisesta ymmärryksestä ja asiakassuhteen hoidon johtamisesta.

Ratkaisu

Nopeatempoisessa visuaalisessa työpajassa Shirute johti TeliaSoneran kristallisoimaan asiakkuuskokemuksen johtamiseen liittyvät tarpeet, organisoinnin ja aktiviteetit.

Ajatuspajan tulosten pohjalta TeliaSonera pystyi suunnittelemaan etenemismallin asiakkuuskokemukseen liittyvän strategiansa kehittämiseksi. Suunnitelman avulla yrityksen tavoitteena on yltää asiakaslupaukseksi asetettuun tavoitteeseen maailmanluokan palveluyrityksestä.

  • Nopea keino kokonaisnäkemyksen luomiseksi asiakkuuskokemuksen johtamisen kehittämiseen tarvittavista ja meneillään olevista toimenpiteistä TeliaSonerassa
  • Yhteinen ymmärrys nykyhaasteista ja hankkeen prioriteettitarpeista
  • Alustavia ideoita liittyen strategiseen fokukseen sekä kehittämistyön tavoitteisiin, rooleihin ja vastuisiin Sonera Experience -vision suunnittelussa