Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset

Asiakastyytyväisyys julkisten toimijoiden kilpailueduksi

Shiruten koulutuksen avulla sosiaali- ja terveysalan markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiset saivat työkaluja asiakaskokemusten kehittämiseksi.

Osallistujilta

Erittäin hyödyllinen ja mielenkiintoinen koulutuspäivä. Ryhmätyöt edistivät oppimista loistavasti.
Osallistuja
Kouluttajan tyyli kouluttaa oli oikein innostava.
Osallistuja
Kiitokset erittäin inspiroivasta päivästä! Ekstrabonus siitä, että pysyin hereillä varsin huonosti nukutusta
edellisestä yöstä huolimatta :-)
Osallistuja

Tausta

Management Institute of Finland MIF pyysi Shirutea auttamaan asiakaskokemuskoulutuksen järjestämisessä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille osana SOTE-uudistukseen valmistautumista.

Shiruten koulutuksen avulla sosiaali- ja terveysalan markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiset pääsivät oppimaan asiakastyytyväisyyden tärkeydestä osana kilpailuedun luomista.

Ratkaisu

Koulutuksen osallistujat saivat avartavan johdannon asiakaskokemuksen kehittämiseen ja oppivat mm. ryhmäkeskusteluin toisiltaan markkinointi- ja viestintähenkilöiden erilaisista rooleista asiakaskokemuksen kehittämisessä edustamissaan organisaatioissa.

Osana koulutusta pidettiin myös valmennuksellinen workshop, jossa opeteltiin uusia työkaluja asiakaskokeman kehittämiseen sekä asiakaspersoonien ja -polkujen tunnistamiseen ja rakentamiseen.

Koulutuksen myötä osallistujat pääsivät oppimaan asiakaskokemuksesta kilpailuedun näkökulmasta ja käyttämään työkaluja, joiden avulla markkinointi- ja viestintärooleissa toimivat ihmiset voivat vaikuttaa asiakaskokemukseen organisaatioissaan omasta roolistaan käsin. 

  • Omaan organisaatioon sovellettavaa tietotaitoa asiakaskokemuksesta
  • Työvälineitä asiakaskokemuksen kehittämiseen
  • Osaamista asiakaskokemukseen vaikuttamiseen omasta ammatillisesta osa-alueesta käsin
  • Ymmärrys asiakaskokemuksesta kilpailuetuna