Shirute TosiLeikki
Asiakkuuskokemuksen ammattilaisille

LEGO® Serious Play® herättää keskustelut eloon.

LEGO® Serious Play® -menetelmä auttaa organisaatiotasi asiakasymmärryksen kehittämisessä ja parempien asiakaskokemusten luomisessa luovan ajattelun ja leikin avulla. Shiruten TosiLeikki - CX Play® -menetelmän avulla tiimisi arvioi mahdollisia tulevaisuudennäkymiä ja löytää yhteisiä tavoitteita eri skenaarioiden kautta. Valmistaudu muuttamaan ajattelutapaasi ja tuo lisää leikkiä liiketoimintaan! 

Nyt myös VERKOSSA!

Haluatko osallistua leikkiin kotoasi tai toimistoltasi käsin, turvallisesti? Tarjoamme LEGO Serious Play -työpajat nyt myös online- ja hybridiversioina.

Vahvista ja syvennä
organisaatiosi ymmärrystä

Ei turhia hierarkioita. Ei rajoja. Vain luovuutta.

"CX Play -workshop tarjosi energisen aloituksen uuden organisaatioyksikkömme toiminnalle ja auttoi ihmisiä eri tiimeistä tutustumaan toistensa osaamisiin paremmin. Oli myös mielenkiintoista oppia, että useimmilla tiimeillä oli samantyyppisiä haasteita. LEGO Serious Play tarjosi meille hauskan tavan innovoida ja tutkia erilaisia ratkaisuja näiden haasteiden ratkaisemiseen yhdessä. Sisäisesti järjestämässämme yhteenvetotilaisuudessa kävimme tulokset läpi vielä uudestaan. Lopputuloksena saimme tuotettua konkreettisia toimintasuunnitelmia ideoiden viemiseksi käytäntöön."

Iiris Lahti, Head of Online Performance Unit, Sanoma Group


Rakenna parempia kokemuksia - palikka kerrallaan

Muunna
asiakasymmärrys 
 kilpailuvaltiksi

Kun haluat luoda ainutlaatuisia, erottuvia ja ylivertaisia asiakaskokemuksia, sinun täytyy ensin muuttaa ajattelutapaasi. Kilpailijoista erottautuminen ei ole onnistu samoilla, vanhoilla menetelmillä, joita kilpailijasikin käyttävät. 


Asiantuntijoidemme valmennusten avulla voit viedä organisaatiosi asiakaskokemuksen uusiin ulottuvuuksiin. Käytämme Legoja havainnollistamaan jokaista ainutlaatuista asiakaskohtaamista.

Näe yritystoimintasi 
kasvu ja muutos

Asiakkaiden ostokäyttäytymisen muuttuessa asiakassuhteiden ylläpito ja jatkuva kehittäminen tukee liiketoiminnallista menestystä. Asiakasymmärryksen avulla erotut selkeästi kilpailijoistasi.


Legot auttavat korostamaan asiakaskokemusten strategista merkitystä koko organisaatiollesi  ja tuottamaan halutut kokemukset asiakaspolkujen varrella suunnitellusti.

Opi uusi kieli
organisaatiosi haasteiden ratkaisuun

 Opit LEGO-työpajoissamme täysin uuden kielen ajatustesi ilmaisuun. Sen avulla voit ajatella ja puhua uudella tavalla - käsin!


Tämä luova menetelmä auttaa ymmärtämään konkreettisesti, mitkä tekijät vaikuttavat asiakaskokemusten luomiseen ja käymään avoimia keskusteluja kehittämistarpeista muiden kanssa. Legot auttavat vahvistamaan tiimihenkeä ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin.

Näköalapaikka tulevaisuuden
asiakaskokemuksille

LEGO® Serious Play® tarjoaa rakennuspalikat, joiden avulla konkretisoit organisaatiosi nykyistä, entistä ja tulevaa asiakaskokemusta. TosiLeikki - CX Play -valmennukset nopeuttavat organisaatiosi asiakaskokemusten kehittämistä ja auttavat saamaan ylivertaisten asiakaskokemusten rakentamisen alulle.


Kehitä parempaa
asiakasymmärrystä
yhdessä

Käyttämällä LSP-menetelmää tunnistat toimintaasi vaikuttavat sisäiset ja ulkoiset tekijät. LSP mahdollistaa myös erilaisten skenaarioiden lopputulosten arvioinnin. Sinun on helpompaa tuoda uusia ideoita esille ja kyseenalaistaa vanhoja työskentelytapoja. Lopputuloksena organisaatiosi voi ottaa isoja kehitysaskeleita liiketoiminnassaan.

Vahvista ja syvennä
organisaatiosi ymmärrystä

Ei turhia hierarkioita. Ei rajoja. Vain luovuutta.


"Koulutuspäivä oli erittäin virkistävä, hauska ja haastoi kokonaisvaltaisesti kaikki taidot, kyvyt, ajattelun. Erityisesti fyysinen tekeminen oli erittäin antoisaa."

- Anne Mikkilä, Customer Experience Director, Tieto, Nordic software and services company


Etkö löytänyt haluamaasi?

Haluatko kysyä lisää palveluistamme? Kaipaatko jotain muuta?
Kerrothan meille, mistä olet kiinnostunut. Palaamme mahdollisimman pian takaisin!

UKK

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:


Mitä on LEGO® Serious Play®?

Miksi LEGO® Serious Play®?

Mihin LEGO® Serious Play®:tä voi käyttää?

Mitä tarvitaan Tosileikkiin?

Mikä on menetelmän tausta?

Haluatko tietää jotain muuta?