Shirute TosiLeikki
Asiakkuuskokemuksen ammattilaisille

Koe TosiLeikki - CX Play® kanssamme.

Etsitkö keinoja nopeuttaa asiakkuuskokemuksen kehittämistä ja asiakaskohtaamisten suunnittelua? Haluaisitko konkretisoida abstrakteja ajatuksia ja konsepteja? Osallistua luovaan ja mukaansatempaavaan CX-kehityssessioon? Silloin LEGO® Serious Play® -menetelmään ja -materiaaleihin perustuvat CX Play -työpajamme ovat juuri oikea valinta organisaatiollesi!


LEGO® Serious Play® tarjoaa luovan ja totutusta pirteästi poikkeavan tavan liiketoiminnan kehittämiseen ja unohtumattomien asiakas- ja työntekijäkokemuksien luomiseen.

Koulutus ylitti odotukseni. Tämä voisi olla hyvä työkalu johtoryhmälle strategian toteuttamiseen. 

Markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen

Nautin tästä valmennuksesta, ja minulla oli hauskaa. Opin uutta itsestäni sekä  organisaation muiden jäsenten näkökulmista. Erityisesti designereille hyvä koulutus.

Konsultti

Sopii kaikille jotka ovat valmiita haastamaan nykyiset ajattelu- ja lähestymistavat sekä lisäämään luovaa tekemistä ja antamaan sille aikaa. Hyödyllinen ja toimiva tapa luoda uutta tai muokata olemassa olevaa eri tavalla.

Reklamaatiovastaava

Osallistu avoimeen
TosiLeikki® - CX Play® -tapahtumaan!

Järjestämme säännöllisesti avoimia tilaisuuksia, joissa kaikki kiinnostuneet pääsevät tutustumaan LSP-menetelmään. Kuulet myös, miten voit hyödyntää sitä kehittääksesi entistä parempia asiakas- ja työntekijäkokemuksia. Tällä hetkellä järjestämme kaikki tutustumissessiot ONLINE, joten voit liittyä joukkoon kotoasi tai toimistoltasi käsin mistä tahansa päin maailmaa.

PVM JA KLO

TBD

PAIKKA

TBD

Ilmoittaudu tapahtumaan

Voit rekisteröityä tapahtumiimme tai lähettää lisätietopyynnön toimittamalla meille yhteystietosi tämän lomakkeen kautta. Jos olet osallistumassa tapahtumaan paikan päällä, ilmoitathan ystävällisesti meille etukäteen mahdolliset erityisruokavaliot (koskee vain paikan päällä järjestettäviä tapahtumia).


Emme ole vielä julkaisseet seuraavan avoimen tapahtuman ajankohtaa. Ilmoitathan meille kiinnostuksestasi osallistumiseen lähettämällä tietosi oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä heti, kun tiedämme ajankohdan.

Nimi *
Yritys/Organisaatio *
Rooli/Titteli
Sähköposti *
Puhelin *
Yhteydenoton aihe *
Osallistujien lukumäärä *
Valitse
 • Ei yhtään vielä
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • Enemmän
Lisätiedot
0

Sopimusehdot


Jos et pysty itse osallistumaan tapahtumaan, voit kutsua tilallesi toisen työntekijän organisaatiostasi. Peruthan paikkasi hyvissä ajoin, jos se jää sinulta käyttämättä. Shirute Oy pidättää oikeuden perua tapahtuman, mikäli siihen ei ole tarpeeksi osanottajia. Emme vastaa mahdollisista kuluista, jotka aiheutuvat tapahtuman peruuntumisesta.

Hyvä peruskurssi kenelle tahansa, joka haluaa ymmärtää CX:n perusteita ja löytää uusia työskentelytapoja. Auttaa tuomaan CX:n digitermistä oikeaan kontekstiinsa, asiakkaan kokemuksen suunnitteluun ja analysointiin.

Markkinoinnin suunnittelija

Erilainen ja mieleenpainuva. Sai aikaan oivalluksia ja ideoita ja oli ihana saada tehdä harjoitus kollegoiden kanssa.

Ostoskeskusjohtaja

Erittäin hyvin vedetty ja myyty perusteltu ajatus LSP:n takana. Tekeminen tuntui merkitykselliseltä. Huippu!

Lehtori

Olemme erittäin kokeneita
LEGO® Serious Play®
-ammattilaisia

Olemme tehneet yhteistyötä Inthrfacen kanssa luodessamme Tosileikki - CX Play® -työpajat ja -valmennukset, oman sovellutuksemme  LEGO® SERIOUS PLAY®:stä asiakkuuskokemusten kehittämiseen. Asiantuntijoidemme käymät Inthrfacen fasilitaattorikoulutukset ovat LSP:n alkuperäisen kehittäjän hyväksymiä.


"Laaja ja monipuolinen opetusmateriaali sekä innovatiiviset opetusmenetelmät, joita Inthrface käyttää fasilitaattorikoulutuksissaan, ovat linjassa LEGO® SERIOUS PLAY® -konseptin kanssa sekä tukevat ja laajentavat niitä positiivisella tavalla.” 

 

Professori Johan S. Roos

LEGO® SERIOUS PLAY® -metodologian kehittäjä

Nyt myös VERKOSSA!

Haluatko osallistua leikkiin kotoasi tai toimistoltasi käsin, turvallisesti? Tarjoamme LEGO Serious Play -työpajat nyt myös online- ja hybridiversioina.

Haluatko mielummin varata
oman työpajan organisaatiollesi?

Ota yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne sopiva kokonaisuus.

UKK

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:


Mitä on LEGO® Serious Play®?

Miksi LEGO® Serious Play®?

Mihin LEGO® Serious Play®:tä voi käyttää?

Mitä tarvitaan Tosileikkiin?

Mikä on menetelmän tausta?

Haluatko tietää jotain muuta?