Shirute TosiLeikki
Asiakkuuskokemuksen ammattilaisille

Olemme erittäin kokeneita
LEGO® Serious Play®-ammattilaisia.

Shiruten verkostossa toimivat LEGO® Serious Play® -valmentajat ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja. He ovat luoneet ja kehittäneet erilaisten organisaatioiden asiakkuuskokemuksia ja strategioita kansainvälisesti jo vuosikymmenien kokemuksella. Valmentajamme päivittävät osaamistaan jatkuvasti osallistumalla koulutuksiin ja sertifioitumalla uusiin LSP-sovellutuksiin. 

LEGO®
Serious Play®
-konseptin kehittäjän 
hyväksymää fasilitointiosaamista

Olemme tehneet yhteistyötä Inthrfacen kanssa luodessamme Tosileikki - CX Play® -työpajat ja -valmennukset, oman sovellutuksemme  LEGO® SERIOUS PLAY®:stä asiakkuuskokemusten kehittämiseen. Asiantuntijoidemme käymät Inthrfacen fasilitaattorikoulutukset ovat LSP:n alkuperäisen kehittäjän hyväksymiä.

 

"Laaja ja monipuolinen opetusmateriaali sekä innovatiiviset opetusmenetelmät, joita Inthrface käyttää fasilitaattorikoulutuksissaan, ovat linjassa LEGO® SERIOUS PLAY® -konseptin kanssa sekä tukevat ja laajentavat niitä positiivisella tavalla.” 

 

Professori Johan S. Roos

Serious Play konseptin yksi kehittäjä,

LEGO® SERIOUS PLAY® -ohjekirjojen keksijä, 

ja Imagination Lab Foundationin perustajaosakas


"CX Play -workshop tarjosi energisen aloituksen uuden organisaatioyksikkömme toiminnalle ja auttoi ihmisiä eri tiimeistä tutustumaan toistensa osaamisiin paremmin. Oli myös mielenkiintoista oppia, että useimmilla tiimeillä oli samantyyppisiä haasteita. LEGO Serious Play tarjosi meille hauskan tavan innovoida ja tutkia erilaisia ratkaisuja näiden haasteiden ratkaisemiseen yhdessä. Sisäisesti järjestämässämme yhteenvetotilaisuudessa kävimme tulokset läpi vielä uudestaan. Lopputuloksena saimme tuotettua konkreettisia toimintasuunnitelmia ideoiden viemiseksi käytäntöön."

Iiris Lahti, Head of Online Performance Unit, Sanoma Group


Valmentajamme

Sirte Pihlaja (CCXP, koulutettu LEGO® SERIOUS PLAY® -fasilitaattori) on Shiruten, Suomen ensimmäisen asiakkuuskokemuksen suunnittelutoimiston, toimitusjohtaja. Sirte on kansainvälisesti tunnettu CX/EX-asiantuntija, valmentaja, keynote-puhuja, suunnittelija ja strategisti. Hän valmentaa kotimaassa ja kansainvälisesti toimivia isoja organisaatioita ja brändejä useilla eri toimialoilla yli 25 vuoden kokemuksella.

 

Sirte on CXPA Finland -verkoston toiminnanjohtaja, CXPA:n kansainvälisen Advisory Committeen jäsen ja yksi CXPA:n perustajajäsenistä. Hän on yksi ensimmäisistä CCXP-sertifioiduista Euroopassa. 

 

Kansainvälinen best-seller Customer Experience 2  on hänen toinen teoksensa asiakkuuskokemuksesta.

 

Kun Sirte ei ole leikkimässä LEGOilla asiakkaidensa kanssa, hän puhuu intohimoisesti asiakaskokemuksen puolesta Pohjoismaissa, Kaakkois-Aasiassa ja maailmanlaajuisesti. Hän on myös tuttu kasvo kansainvälisten CX-kilpailujen tuomaristoissa ja konferenssien lavoilla.

 

Sirte Pihlaja nimettiin hiljattain TOP 150 Global Customer Experience Thought Leaderiksi. Lisäksi globaali CXPA-järjestö on myöntänyt hänelle elämäntyöstä asiakaskokemuksen hyväksi Extra Mile Awardin.


Micael Buckle (Chief Executive Trainer, LEGO® SERIOUS PLAY® ) on konsulttiyritys Inthrfacen perustaja ja toimitusjohtaja.


Micael konsultoi kansainvälisesti strategian, johtajuuden, organisaation ja tiimin kehittämistä.


Micael on LEGO® Serious Play® -sertifioitu LEGO Companyssä vuonna 2003. Hän on ohjannut yli 800 työpajaa LEGO® Serious Play® -menetelmällä ympäri maailmaa. 

Micael on johtava LEGO® Serious Play® -valmentaja Euroopassa, ja hän vetää fasilitaattorikoulutuksia ja sertifiointeja Hotel LEGOLANDissa Tanskassa, Englannissa ja Yhdysvalloissa.

 

Micael on useiden vuosien ajan toiminut yhteistyössä  LEGO® Serious Play® metodin luojan, professori Johan Roosin kanssa tutkien ja kehittäen metodia ja sen uusia sovellutuksia. Micael on myös osa-aikainen dosentti Hult & Ashridge International Business Schoolissa.


Micael työskenteli aiemmin armeijan upseerina ja hän on ollut vastuussa upseerien kouluttamisesta Tanskan armeijassa. Hänellä on johtamisen, taktiikan ja strategian maisterin tutkinto sekä kattavasti johtamiskokemusta niin armeijasta, yritysmaailmasta kuin konsultoinnista. 

Vahvista ja syvennä
organisaatiosi ymmärrystä

Ei turhia hierarkioita. Ei rajoja. Vain luovuutta.

Saamamme
Sertifikaatit


SERIOUSWORK Certified Online Facilitator of LEGO Serious Play

SERIOUSWORK - May 2020

 

LEGO Serious Play – Readiness for Change

Inthrface - Oct 2019

  

LEGO Serious Play – Real Time Strategy for the Beast

Inthrface - Oct 2018

 

MasterMind Design Thinking with the LEGO Serious Play Method

Design Play - May 2018


LEGO Serious Play Trained Facilitator

Inthrface - 2016

 "Analysointi ja ajatusten jakaminen on opettavaista. Erinomainen työväline pohtia asioita toiselta näkökannalta.”

- Linda Bremer, Myymäläpäällikkö, Lautapelit.fi

UKK

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:


Mitä on LEGO® Serious Play®?

Miksi LEGO® Serious Play®?

Mihin LEGO® Serious Play®:tä voi käyttää?

Mitä tarvitaan Tosileikkiin?

Mikä on menetelmän tausta?

Haluatko tietää jotain muuta?