Rovio

Shirute auttoi vihaisia lintuja big datan hyödyntämisessä liiketoiminnassa.

Rovio sai tehopaketin niin työkaluista kuin käytänteistäkin big datan hallinnassa.

Shirute tarjosi meille hyvän kokonaiskuvan Big Data -työkaluista ja alaan liittyvistä parhaista käytännöistä – auttaen meidät hyvään alkuun aiheen parissa.
Niklas Hed
Perustaja, Rovio

Tausta

Rovio on laajasti tunnettu viihdeyritys, joka tunnetaan erityisesti kansainväliseen huippusuosioon nousseesta Angry Birds -franchise-tuotteestaan. Rovio perustettiin vuonna 2003 mobiilipelien kehitysstudioksi. Yritys on tuottanut useita palkittuja pelejä eri alustoille.

Ratkaisu

Shirute auttoi Roviota lisäämään yrityksen työntekijöiden tietämystä Big Datan tuomista business-hyödyistä ja teknologisen kyvykkyyden kasvattamisessa. Valmennusjaksolla tuotiin esille myös sitä, miten peli- ja asiakasdatan yhdistäminen voi tuoda lisämyyntimahdollisuuksia liiketoiminnan eri osa-alueilla.

Yhteistyö on jatkunut edelleen: Shirute on neuvonut Roviota Big Datan analysoinnin hyödyntämisessä uusien fanien sitouttamiseen ja myynnin lisäämiseen auditoimalla dataa, arvioimalla sen laatua sekä avustamalla datavarantojen hallinnan suunnittelussa. Shirute on ollut Rovion tukena myös arvioitaessa mahdollisia teknisiä ratkaisuja Big Datan käsittelyyn.

  • Big Data -osaamisen lisääminen Rovion business-käyttäjien ja teknologia-asiantuntijoiden keskuudessa
  • Asiantuntijaneuvot ja toteutusapu liittyen teknisiin ratkaisuihin ja mallien rakentamiseen Big Data -analytiikkaa hyödynnettäessä
  • Proof-of-Concept suurten tietomassojen analysoinnista ja ehdotus seuraaviksi toimenpiteiksi