Shirute TosiLeikki
Asiakkuuskokemuksen ammattilaisille

Koe LEGO® Serious Play®:n
taika verkossa.

Globaalin pandemiatilanteen vuoksi yrityksissä ympäri maailmaa on jouduttu miettimään tarkoitusta - purposea - ja suunnittelemaan työskentelytapoja uudelleen. Tähän muutoksen tarpeeseen olemme kehittäneet TosiLeikki - CX Play® ONLINE -version, joka vie vanhat työskentelytapanne aivan uudelle tasolle.


Nyt voit osallistua työpajoihimme turvallisesti omasta kodistasi tai toimistoltasi käsin. Lähetämme LEGOt käyttöösi. Sinun tarvitsee vain opetella leikkimään luovasti, mutta tosissaan - ONLINE!

100% turvallista. 100% tosissaan.
100% hauskaa.

Oletko huolissasi turvallisuudestasi? Tarjoamme LEGO® Serious Play® -työpajat nyt myös online- ja hybridiversioina. Kysy meiltä lisää!


Näinä poikkeuksellisina aikoina, kun digitaalisten alustojen merkitys muutoksen ja yhteistyön välineinä on kasvanut, myös tarve leikille bisneksessä kasvaa. LEGO® Serious Play® -menetelmään perustuvat TosiLeikki - CX Play® -työpajamme auttavat organisaatiotasi kasvamaan.  Nyt tarjolla myös ONLINE- ja hybridi-työpajat.

Vahvista ja syvennä
organisaatiosi ymmärrystä

Ei turhia hierarkioita. Ei rajoja. Vain luovuutta.

Shiruten TosiLeikki - CX Play® Online
tarjoaa seuraavat hyödyt:

Leiki
missä haluat

Online-työpajoissamme pystyt tehokkaasti rakentamaan parempia asiakaskokemuksia ja -strategioita kollegoidesi kanssa, kaukana ja lähellä, jopa globaalisti.

Osallistu 
turvallisesti

Oletko huolissasi turvallisuudestasi? Räätälöimme tarjoamamme online- ja hybridityöpajat organisaationne tarpeisiin. Voit osallistua turvallisesti kodistasi tai toimistoltasi käsin.

Saat materiaalit toimitettuina kotiisi

Opit LEGO-työpajoissamme täysin uuden kielen ajatustesi ilmaisuun. Menetelmän avulla voit ajatella ja puhua uudella tavalla - käsin! Ja pääset vauhtiin vaikka jo vähän aiemmin, sillä lähetämme tarvittavat LEGO-materiaalit suoraan sinulle.

"Oli upeaa huomata, miten hiljaisimmatkin kollegat alkoivat kertoa tarinoita Legojen avulla. Se sai minut todellakin vakuuttuneeksi käyttämästämme menetelmästä."

- Reetta Viitanen, Customer Experience Leader, Nordea Life Assurance


Vahvista ja syvennä
organisaatiosi ymmärrystä

Ei turhia hierarkioita. Ei rajoja. Vain luovuutta.

Olemme erittäin kokeneita
LEGO® Serious Play®
-ammattilaisia

Olemme tehneet yhteistyötä Inthrfacen kanssa luodessamme Tosileikki - CX Play® -työpajat ja -valmennukset, oman sovellutuksemme  LEGO® SERIOUS PLAY®:stä asiakkuuskokemusten kehittämiseen. Asiantuntijoidemme käymät Inthrfacen fasilitaattorikoulutukset ovat LSP:n alkuperäisen kehittäjän hyväksymiä.


"Laaja ja monipuolinen opetusmateriaali sekä innovatiiviset opetusmenetelmät, joita Inthrface käyttää fasilitaattorikoulutuksissaan, ovat linjassa LEGO® SERIOUS PLAY® -konseptin kanssa sekä tukevat ja laajentavat niitä positiivisella tavalla.” 

 

Professori Johan S. Roos

LEGO® SERIOUS PLAY® -metodologian kehittäjä

  • Valmistaudu ajattelemaan luovasti 
  • Keskustele organisaatiosi abstrakteista haasteista konkreettisesti
  • Löydä oma flow ja kehitä uusia ratkaisuja
  • Luo ja testaa tulevaisuuden skenaarioita 
  • Kasvata ja muuta yritystoimintaasi

Tule mukaan
Shiruten
TosiLeikkiin

Nyt myös ONLINE. Kysy lisää paketeistamme!

Vahvista ja syvennä
organisaatiosi ymmärrystä

Ei turhia hierarkioita. Ei rajoja. Vain luovuutta.

"Koulutus antoi hyvät eväät kompleksisten ja isojen kokonaisuuksien tarkasteluun ja ongelmakohtien löytämiseen. Valmennus antoi hyviä työkaluja, ja tulevaisuudessa haluaisin mallin useampien käyttöön organisaatiossamme."

Petri Lagervist, Projektipäällikkö, Caruna

UKK

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:


Mitä on LEGO® Serious Play®?

Miksi LEGO® Serious Play®?

Mihin LEGO® Serious Play®:tä voi käyttää?

Mitä tarvitaan Tosileikkiin?

Mikä on menetelmän tausta?

Haluatko tietää jotain muuta?