Shirute CEM Benchmark
Asiakkuuskokemuksen ammattilaisille

Autamme arvioimaan osaamistasonne

  • Vertaa kuinka hyvin organisaatiosi johtaa asiakkuuskokemuksiaan muihin organisaatioihin ja aiempiin vuosiin nähden.
  • Hanki yleiskuva asiakaskokemuksen johtamisen ammattilaisten näkemyksistä alan nykytilasta globaalina yhteisönä sekä heidän tulevaisuuden suunnitelmistaan. Enää sinun ei tarvitse odottaa seuraavaa vuosiraporttia.
  • Opi, mitä kollegasi pitävät tärkeimpinä kehittämisalueina ja mihin sinun kannattaisi keskittyä.

 Selvitä, mikä on osaamisenne todellinen tila...

Mitä voisitte tehdä tavoittaaksenne asiakkaanne vielä paremmin?
Tarvitsetko työkaluja nostaaksesi johtamistaitosi 
seuraavalle tasolle?
Haluatko tietää miten organisaatiosi toimii muihin verrattuna?

Shiruten CEM Benchmark -selvitys on kattavin selvitys asiakkuuskokemusten johtamisen nykytilasta. Olemme tehneet tätä selvitystä jo vuodesta 2013. Kyselyyn osallistuvien organisaatioiden tulokset pisteytetään Shirute Customer Experience Management Index™:n avulla osaamisenne kypsyystason arvioimiseksi.

CEM-kyselyymme vastattuasi saat raportin, josta selviää, millä tasolla organisaationne on muihin verrattuna ja kuinka voisitte vielä kehittyä nostaaksenne asiakkuuskokemusten johtamisen seuraavalle tasolle.

“Kyselyn avulla pystyy asettamaan oman yhtiön samaan kontekstiin muiden kanssa ja vertailemaan, mistä asioista asiakaskokemus koostuu, mitä asioita pitäisi tehdä vielä paremmin ja mitä asioita on ehkä omassa työssä huomaamatta laiminlyöty. Kenelläkään ei ole varaa nykyään jäädä tämän asian ulkopuolelle.”


- Jarkko Kuisma Director, Client Experience, Evli Bank

Osallistu Shiruten CEM Benchmarkiin

Saat selkeät tulokset maksutta käyttöösi, nopeasti ja vaivattomasti.

Ota selvää, kuinka hyvin organisaatiosi johtaa asiakkuuskokemuksia ja miten hyvä asiakaskokemusjohtaja olet.

Mitä saat ...

Raportin organisaatiosi asiakkuuskokemuksen johtamisen kyvykkyyksistä


"Tämä on monipuolisin asiakkuuskokemuksen arviointi, johon olemme osallistuneet - nyt jo usean vuoden ajan. Se saa meidät joka kerta pysähtymään ja ajattelemaan aidosti, mitä voisimme tehdä paremmin asiakkaidemme eteen. Koemme myös hyödylliseksi, että tutkimuksen avulla voimme peilata toimintaamme muihin ja saamme sitä kautta haastettua myös itseämme kasvamaan edelleen."


Noora Lainio, Sales Director, Telesales, Retail & Online Channels, Corporate Customers, Elisa


Vastaa CEM Benchmarkiin ja kuule kuinka asiakaskokemuksianne johdetaan


Tuottaako organisaatiosi tällä hetkellä mielestäsi parhaita mahdollisia asiakaskokemuksia?
Oletko varma, että keskitytte oikeisiin asioihin? Haluaisitko tietää, mihin osaamisalueisiin muissa organisaatioissa panostetaan? 


Shiruten CEM Benchmarkiin
osallistumisesta hyödyt monin tavoin:

Benchmark-raportti

Raportin avulla voit seurata organisaatiosi kehitystä ja kehittää ymmärrystäsi muiden organisaatioiden toiminnasta. Saat selkeää, numeerista dataa investointisuunnitelmienne tueksi. Pystyt vertailemaan tuloksianne muihin selvityksen osallistujiin.

Vertailutietoa

ja yhteenveto

Opi kuinka systemaattisesti sinä ja kollegasi johdatte asiakaskokemuksia JUURI NYT. Saat tulokset maksutta ja voit vastata kyselyyn aina kun haluat. Näin pystyt seuraamaan edistymistänne  aika ajoin nopeasti ja vaivattomasti.


Tulevaisuuden suunnitelmat

Näe mitä muut kokevat kaikkein tärkeimmiksi osa-alueiksi asiakkuuskokemusten johtamisen kehittämisessä tällä hetkellä. Samalla voit saada uusia ideoita seuraavista askelista menestyäksesi kilpailussa.

“Kannattaa osallistua kyselyyn! Aihe on ajankohtainen ja tärkeä. Kyselyn ja vastausten kautta saa käsityksen, millainen tilanne on omassa ja yleisesti yrityksissä CX-kehityksessä.”

- Johanna Laakso, Head of Customer Experience Development, Finavia

Mitä saat osallistuessasi Shiruten CEM Benchmarkiin

Tulokset MAKSUTTA käyttöön

Onko sinulla 15 minuuttia aikaa ajatella asiakkaitasi? Se on kaikki mitä tarvitaan tämän ilmaisen selvityksen tekemiseen
ja oppiaksesi miten voisit palvella asiakkaitasi paremmin. 

Seuraa ja mittaa
organisaatiosi kehitystä

Voit tehdä selvityksen niin monta kertaa kuin haluat! Kun olet oppinut, miten voit kehittää toimintaasi, voit tehdä selvityksen uudelleen ja arvioida toimenpiteiden vaikutuksia. 

Vertaa organisaatiosi toimintaa muihin 

Kun tiedät, miltä organisaatiosi toiminta näyttää muihin verrattuna, voit oppia paremmaksi asiakaskokemusjohtajaksi. Selvittämällä organisaatiosi tämänhetkisen asiakkuuskokemusten johtamisen kypsyystason tiedät, mitkä ovat ne osaamisalueet, joissa olette jäljessä ja missä voitte vielä kehittyä päästäksenne muiden edelle.

Selvitä osaamisesi taso

Osallistuvien organisaatioiden tulokset pisteytetään Shirute Customer Experience Management Index™:n avulla osaamisenne kypsyystason arvioimiseksi. Indeksin avulla arvioidaan, kuinka hyvin olette organisoineet asiakkuuskokemusten johtamisen, kuinka paljon koordinoitte eri kehittämisprojekteja, kuinka asiakaskokemuksia mitataan sekä miten paljon te ja muut suunnittelevat investointeja asiakkuuskokemusten johtamiseen. 


“Kyselyyn vastaaminen on itselle hyvä pysähtymisen hetki. Kysely on hyvin rakennettu, eikä se vie paljon aikaa. Kun joku on nähnyt vaivaa tekemällä näin arvokasta työtä, jossa kartoitetaan organisaation tilanne aiheen tiimoilta, niin kaikkihan siitä hyötyvät kun mahdollisimman moni osallistuu.”

- Heidi Vähänikkilä, Brand Manager, Nordic Hospitality Partners

Tutustu tuloksiin...

Haluatko tietää, miten muilla organisaatioilla menee?
Tutustu viimeisimmän  CEM Benchmark -selvityksemme tuloksiin.

"Asiakkuuskokemusten johtamisen ammattilaisten yhteisö CXPA Finland on julkistanut vuosittaisen CEM2021 Benchmark -selvityksen menestyjät. Tällä kertaa ensimmäisellä sijalla oli IKEA. Toiseksi sijoittui Elisa ja kolmanneksi SCIEX."


International CEM Benchmark 2021, ShiruteOletko kiinnostunut kansainvälisen CEM 2021 -kyselymme tuloksista? Löydät tulokset sivustoltamme.

Lisäpotkua Shirute CEM Analyysista

Haluatko tuloksesi valmiiksi analysoituina?

Haluatko tietää lisää organisaatiosi tuloksista ja siitä, kuinka voit tulkita niitä? Maksuttoman CEM Benchmark -kyselymme lisäksi tarjoamme lisäarvoa tuottavan CEM Analyysi -palvelun, jonka tilaamalla saat syvemmän asiantuntija-arvion tuloksistanne - ja lisäksi ideoita asiakaskokemustenne kehittämiseen. Koska me välitämme ja haluamme auttaa organisaatiotanne kehittymään asiakkuuskokemusten johtamisessa entistä paremmaksi. 

Haluatko tietää mitä asiakkaasi todella ajattelevat organisaatiostanne

Haluatko tietää, miltä asiakkuuskokemusten johtamiseen tekemänne panostukset näyttävät asiakkaidenne näkökulmasta? Autamme mielellämme selvittämään kehitystoimenpiteidenne tuloksellisuutta! Otathan yhteyttä saadaksesi lisätietoja. 

“Asiakaskokemus, sen ohjaaminen ja kehittäminen kiinnostavat minua. Uskon, että kaikkien yritysten pitää panostaa asiakaskokemukseen ja kaikki asiaa eteenpäin vievät toimet ovat kannattavia sekä suotavia. Tästä syystä suosittelisin kyselyä kaikille.”

- Mika Tuomainen, Head of Digital, Suomalainen Kirjakauppa

Osallistu Shiruten CEM Benchmarkiin

Saat selkeät tulokset maksutta käyttöösi, nopeasti ja vaivattomasti.

Ota selvää, kuinka hyvin organisaatiosi johtaa asiakkuuskokemuksia ja miten hyvä asiakaskokemusjohtaja olet.

“Osallistumalla saa kokonaiskuvaa asiakaskokemuksen johtamisen tilanteesta yrityksessä ja pystyy vertaamaan sitä yleiseen markkinan tasoon. Sain näkymää siitä, miten me benchmarkkaudumme muiden yritysten joukossa, ja mitkä ovat alan tämänhetkisiä ‘hot topiceja’.”

- Heidi Nurminen, 
Asiakaskokemuspäällikkö, Matkahuolto

Tee palvelus asiakkaillenne ja organisaatiollesi

Kysely toimii hyvänä tarkistuslistana: vastaamalla siihen saat vinkkejä kaikkiin tärkeimpiin asiakkuuskokemusten johtamisen alueisiin. Voit myös hyödyntää tuloksia työkaluna organisaatiosi investointipäätösten suunnittelussa ja erilaisissa viestintätilanteissa

 

Nyt on paras hetki panostaa asiakaskokemusten kehittämiseen, sillä kilpailijasi tekevät jo niin.


Mitä muut organisaatiot tekevät kehittyäkseen tällä hetkellä? Kyselyymme vastaaminen on paras tapa selvittää se.  

“Raportti on ollut mielenkiintoinen ja hyödyllinen. Sen avulla olemme Elossa voineet nähdä oman positiomme verrattuna muihin kyselyssä mukana olleisiin yrityksiin. Raportin avulla olemme myös sisäisesti viestineet, mitä kaikkea asiakaskokemuksen kehittäminen voi olla. Emme enää puhu pelkästään mittaamisesta tai asiakaspalvelun henkilöstön vastuusta vaan tiedostamme, että kyseessä on paljon laajempi kokonaisuus.”

- Eija Kaipainen-Perttula, Kehitysjohtaja, 
Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

  • Pisteytä CEM-kypsyystasosi & seuraa kehitystäsi
  • Saat käyttöösi selkeää, numeerista dataa päätöksenteon tueksi
  • Vertaa omia tuloksianne muihin meillä ja maailmalla
  • Ymmärrä muiden suunnitelmat ja mihin teidän tulisi keskittyä

Kaikki tämä maksutta!Lähetämme kaikille Shirute CEM Benchmark-kyselyyyn osallistuneille organisaatioille  CEM-raportin maksutta! Raportin hinta on 1950€, jos et tällä kertaa ehdi vastata, mutta tarvitset tulokset käyttöösi.

Osallistu Shiruten CEM Benchmarkiin

Saat selkeät tulokset maksutta käyttöösi, nopeasti ja vaivattomasti.

Ota selvää, kuinka hyvin organisaatiosi johtaa asiakkuuskokemuksia ja miten hyvä asiakaskokemusjohtaja olet.

“Näistä aihepiireistä on hyvä pysyä ajan tasalla. Kyselyyn vastaaminen tuo tietoisuutta siitä missä mennään. Ymmärrys luo positiivista painetta, jos ei olla samalla tasolla kuin muut. Vastaavasti jos olemme samalla tasolla, tulee onnistumisen tunne.”

- Kirsi Kawamura, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, Helen

UKK

Jäikö jotain vielä mielen päälle? Tässä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:


Mitä raportti sisältää?

Mitä tarvitset vastataksesi kyselyyn?

Kuka voi nähdä organisaatiomme tulokset?

Kuinka paljon kyselyyn osallistuminen maksaa?

Mikä on kyselyn tausta?

Haluatko tietää jotain muuta?