RAKENNA PAREMPIA ASIAKASKOKEMUKSIA

Kilpailijoista erottumiseen tarvitaan asiakasymmärrystä

Kun haluat rakentaa yksilöllisiä, erottuvia ja ylivertaisia asiakaskohtaamisia, sinun tulee ensin muuttaa asiakasajattelua. Erottuminen ei onnistu käyttämällä samoja tuttuja keinoja kuin kaikki kilpailijat.

Valmennuksessamme pääset kehittämään organisaatiosi asiakaskokemusta täysin uudelle tasolle yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Rakennamme legojen avulla selkeää kokonaiskuvaa  asiakaskohtaamisista. Sen avulla kirkastat koko organisaatiolle asiakaskokemuksen strategisen tärkeyden.

 

 

 

Käytössäsi uusi siiloja ylittävä kieli

Tuomme käyttöösi kielen, joka saa sinut ajattelemaan ja puhumaan aivan uudella tavalla – käsilläsi! Luovan menetelmän avulla hahmotat konkreettisesti, mitkä tekijät vaikuttavat asiakkuuskokemuksen syntymiseen ja keskustelet siitä avoimesti muiden osallistujien kanssa. Legojen avulla parannat koko tiimin yhteishenkeä ja sitoutat osallistujat yhteisiin tavoitteisiin.

 

 

 

 

 

Kehitetään asiakasymmärrystä yhdessä 

Menetelmää hyödyntäen tunnistat toimintaan vaikuttavat sisäiset ja ulkoiset tekijät ja voit arvioida erilaisia skenaarioita. Uusia ideoita on helpompi tuoda esiin ja vanhoja toimintamalleja kyseenalaistaa. Lopputuloksena voit ottaa liiketoiminnallisesti hyvin merkittäviä askeleita.

 

 

 

Vaikutukset näkyvät suoraan liiketoiminnassa

Kuluttajien ostokäyttäytymisen muuttuessa yhteyden ylläpitäminen omiin asiakkaisiin sekä suhteen kehittäminen luo onnistunutta liiketoimintaa. Asiakasymmärryksen hyödyntäminen erottaa organisaatiosi selvästi kilpailijoista.

 

 

 

 

 

 

Katse tulevaisuuden asiakaskokemukseen

LEGO® Serious Play® tarjoaa tarvitsemasi rakennuspalikat tuomalla konkreettisesti esille yrityksen asiakaskokemuksen nykytilanteen, menneen ja tulevan. Tosi Leikki – CX Play -valmennus nopeuttaa asiakaskokemuksen kehittämistä organisaatiossanne ja auttaa sinut alkuun rakentaessasi organisaatiolle ylivoimaisia asiakaskohtaamisia.