Micael Buckle

Micael Buckle

Chief Executive Trainer, LEGO® SERIOUS PLAY®

Micael Buckle (Chief Executive Trainer, LEGO® SERIOUS PLAY® ) on konsulttiyritys Inthrfacen perustaja ja toimitusjohtaja. Hän konsultoi kansainvälisesti strategian, johtajuuden, organisaation ja tiimin kehittämistä.

Micael on LEGO® Serious Play® -sertifioitu LEGO Companyssä vuonna 2003. Hän on ohjannut yli 800 työpajaa LEGO® Serious Play® -menetelmällä ympäri maailmaa. Micael on johtava LEGO® Serious Play® -valmentaja Euroopassa, ja vetää fasilitaattorikoulutuksia ja sertifiointeja Hotel LEGOLANDissa Tanskassa, Englannissa ja Yhdysvalloissa.

Micael on useiden vuosien ajan toiminut yhteistyössä  LEGO® Serious Play® metodin luojan, professori Johan Roosin kanssa tutkien ja kehittäen metodia ja sen uusia sovellutuksia. Hän toimii myös osa-aikaisena dosenttina Hult & Ashridge International Business Schoolissa.

Aiemmin Micael työskenteli armeijan upseerina ollen vastuussa upseerien kouluttamisesta Tanskan armeijassa. Hänellä on johtamisen, taktiikan ja strategian maisterin tutkinto sekä kattavasti johtamiskokemusta niin armeijasta, yritysmaailmasta kuin konsultoinnista.