SHIRUTE ON ONNELLISTEN ASIAKKAIDEN ASIANTUNTIJA

Onnellinen asiakas on arvokas. Autamme ymmärtämään asiakkaitasi ja luomaan parempia asiakaskohtaamisia, jotta yrityksesi erottuu ja jättää kilpailijat kauas taakseen.

Meiltä parempi asiakaskokemus

CX MASTERCLASS
BLOG

Joko organisaatiollasi on MVP – Minimum Viable Purpose? Lue 5 vaihetta merkityksen kirkastamiseen.

Lue blogi Hanki liput

CX MASTERCLASS
BLOG

Olethan luonut työnantajana oikeanlaisen ympäristön, jossa hyvä työntekijäkokemus tuottaa vielä parempia asiakaskokemuksia?

Lue blogi Hanki liput

CX MASTERCLASS
BLOG

Moni organisaatio haluaa parantaa asiakaskokemaansa datan avulla. Mutta miten tunnistaa, mikä data on oikeasti hyödyllistä?

Lue blogi Hanki liput

CX MASTERCLASS
BLOG

Yritysten kaikilla toimialoilla on ymmärrettävä, että todellisuus niiden ympärillä on muuttumassa ja että niiden tulee myös muuntua - tai kuolla.

Lue blogi Hanki liput

CX MASTERCLASS WITH
IAN GOLDING

CX Masterclass tulee taas! Hanki liput CX-guru Ian Goldingin vetämään valmennukseen kun niitä vielä saa!

Rekisteröidy Tutustu

SUOMEN PARHAAT ASIAKKUUSKOKEMUSTEN JOHTAJAT TOP10

Asiakkuuskokemusten johtamisen (Customer Experience Management) nykytila Suomessa on selvillä. Parhaisiin arvosanoihin ylsivät Telia, Veikkaus ja Tieto.

Tutustu tuloksiin

VEIKKAUS JA TIETO
CX-JOHTAJIEN KÄRKIKOLMIKKOON

Telia nousi jälleen Asiakkuus­kokemusten johtaminen Suomessa -selvityksen ensimmäiseksi. Kärkikolmikkoon nousi kaksi uutta tulokasta, Veikkaus ja Tieto.

Lue lisää

MIKSI SINUN TULISI YMMÄRTÄÄ ASIAKKAITASI?

CX-asiantuntijat kertovat, miksi asiakkaiden kuuntelu on krittiinen menestystekijä. Kuulet myös, onko B2C- ja B2B-asiakaskuuntelulla jotain eroa.

Katso videot

PUHUKS SÄ ASIAKASTA?

Tiedätkö, mitä asiakkaasi ajattelevat yrityksestäsi? Osaatko sitouttaa henkilöstön tuottamaan yhä parempaa palvelua asiakkaillenne? Asiakas ensin -valmennus keskittyy asiakaskuuntelun mahdollisuuksiin sekä liiketoiminnallisiin hyötyihin.

Lue haastattelut