SHIRUTE ON ONNELLISTEN ASIAKKAIDEN ASIANTUNTIJA

Onnellinen asiakas on arvokas. Autamme ymmärtämään asiakkaitasi ja luomaan parempia asiakaskohtaamisia, jotta yrityksesi erottuu ja jättää kilpailijat kauas taakseen.

Meiltä parempi asiakaskokemus

CXPA FINLAND
ELISA PANOSTAA ENITEN ASIAKASTYÖHÖNSÄ

Asiakkuus­kokemusten johtaminen Suomessa -selvityksen ensimmäisellä sijalla oli Elisa. Kärkikolmikkoon nousi kaksi uutta tulokasta, Raute ja Tamro.

Lue lisää

Lego Serious Play, A Serious Learning Tool

In the beginning of this summer, we gathered at Elisa for CXPA Finland’s first ever Hack, in association with Aseman Lapset.

Lue blogi

CX MASTERCLASS
BLOG

Miksi ja milloin asiakkaat eivät jaksa vastata palautekyselyihin? Voisitko tehdä jotain toisin?

Lue blogi Tapahtuman tunnelmia

CX MASTERCLASS
BLOG

Yhdessä ja yhteisellä ymmärryksellä saadaan asiakas keskiöön. Tuloksena on asiakaskeskeinen kulttuuri.

Lue blogi Tapahtuman tunnelmia

CX MASTERCLASS
BLOG

Asiakas ei ole koskaan ennen ollut samalla tavoin esillä liiketoiminnassa kuin nyt. Myös brandikysymykset ovat pinnalla. Missä menee markkinointi?

Lue blogi Tapahtuman tunnelmia

CX MASTERCLASS
BLOG

Kullanjyvät Dublinista koostuivat Ian Goldingin ja Diane Magersin ajatuksista koskien CX johtamista, CX mittareista ja alasta kokonaisuutena.

Lue blogi Tapahtuman tunnelmia

MIKSI SINUN TULISI YMMÄRTÄÄ ASIAKKAITASI?

CX-asiantuntijat kertovat, miksi asiakkaiden kuuntelu on krittiinen menestystekijä. Kuulet myös, onko B2C- ja B2B-asiakaskuuntelulla jotain eroa.

Katso videot

PUHUKS SÄ ASIAKASTA?

Tiedätkö, mitä asiakkaasi ajattelevat yrityksestäsi? Osaatko sitouttaa henkilöstön tuottamaan yhä parempaa palvelua asiakkaillenne? Asiakas ensin -valmennus keskittyy asiakaskuuntelun mahdollisuuksiin sekä liiketoiminnallisiin hyötyihin.

Lue haastattelut