SHIRUTE ON ONNELLISTEN ASIAKKAIDEN ASIANTUNTIJA

Onnellinen asiakas on arvokas. Autamme ymmärtämään asiakkaitasi ja luomaan parempia asiakaskohtaamisia, jotta yrityksesi erottuu ja jättää kilpailijat kauas taakseen.

Meiltä parempi asiakaskokemus

CX MASTERCLASS BY
SHAUN SMITH

CX Masterclassissa esittelimme käytännön etenemismallin, jolla rohkeat brändit muuttavat markkinoita. Kuulimme myös parhaat esimerkit asiakaskokemuksen innovoinnista maailmalta. Nyt voit palata CX Masterclassiin tunnelmiin!

Tutustu

TELIASONERA ON SUOMEN PARAS ASIAKASKOKEMUSJOHTAJA

Toiseksi sijoittui asemiansa hyvin parantanut SOK. Kolmannen sijan jakoivat Caruna, Elisa ja HUS-Kuvantaminen. Caruna oli myös tämän vuoden paras nousija.

Lue lisää

WEBINAARI: SUOMEN PARAS ASIAKKUUSKOKEMUSTEN JOHTAJA

Tänä vuonna palkitsimme Suomen parhaana asiakkuuskokemusjohtajana TeliaSoneran. Kerroimme tuloksista lisää webinaarissa ja haastattelimme voittajayrityksen CX-tiimiläisiä.

Katso webinaari

KAIKKIKANAVAISEN MARKKINOINNIN
UUSI AALTO

Shirute yhteistyökumppaneineen tuo markkinoille kaikkikanavaisen markkinoinnin ja asiakaspalvelun uuden aallon. Joko sinä ratsastat sen harjalla?

Lue lisää

MIKSI SINUN TULISI YMMÄRTÄÄ ASIAKKAITASI?

CX-asiantuntijat kertovat, miksi asiakkaiden kuuntelu on krittiinen menestystekijä. Kuulet myös, onko B2C- ja B2B-asiakaskuuntelulla jotain eroa.

Katso videot

PUHUKS SÄ ASIAKASTA?

Tiedätkö, mitä asiakkaasi ajattelevat yrityksestäsi? Osaatko sitouttaa henkilöstön tuottamaan yhä parempaa palvelua asiakkaillenne? Asiakas ensin -valmennus keskittyy asiakaskuuntelun mahdollisuuksiin sekä liiketoiminnallisiin hyötyihin.

Lue haastattelut