SHIRUTE ON ONNELLISTEN ASIAKKAIDEN ASIANTUNTIJA

Onnellinen asiakas on arvokas. Autamme ymmärtämään asiakkaitasi ja luomaan parempia asiakaskohtaamisia, jotta yrityksesi erottuu ja jättää kilpailijat kauas taakseen.

Meiltä parempi asiakaskokemus

TELIA ON SUOMEN PARAS ASIAKASKOKEMUSJOHTAJA

Teleoperaattorit korjasivat koko potin, sillä jaetulle toiselle sijalle sijoittuivat DNA, Elisa ja Paroc. HUS-Lab oli tämän vuoden paras nousija.

Lue lisää

CX MASTERCLASS BY
SHAUN SMITH

CX Masterclassissa esittelimme käytännön etenemismallin, jolla rohkeat brändit muuttavat markkinoita. Kuulimme myös parhaat esimerkit asiakaskokemuksen innovoinnista maailmalta. Nyt voit palata CX Masterclassiin tunnelmiin!

Tutustu

SUOMEN PARHAAT ASIAKKUUSKOKEMUSTEN JOHTAJAT TOP10

Asiakkuuskokemusten johtamisen (Customer Experience Management) nykytila Suomessa on selvillä. Ketkä mahtuivat kymmenen kärkeen? Kuule tulokset ja parhaan menestyjän haastattelu.

Kuuntele webinaari

MIKSI SINUN TULISI YMMÄRTÄÄ ASIAKKAITASI?

CX-asiantuntijat kertovat, miksi asiakkaiden kuuntelu on krittiinen menestystekijä. Kuulet myös, onko B2C- ja B2B-asiakaskuuntelulla jotain eroa.

Katso videot

PUHUKS SÄ ASIAKASTA?

Tiedätkö, mitä asiakkaasi ajattelevat yrityksestäsi? Osaatko sitouttaa henkilöstön tuottamaan yhä parempaa palvelua asiakkaillenne? Asiakas ensin -valmennus keskittyy asiakaskuuntelun mahdollisuuksiin sekä liiketoiminnallisiin hyötyihin.

Lue haastattelut